Web development & Design

Персонален уеб сайт на Стоян Костадинов

Това е моят персонален уеб сайт имащ за цел да ви информира за моите последни проекти или част от стари. Също така съм включил част от наградите и сертефикатите с които съм бил награждавам през годините. В него има и блог в който ще се опитвам да пиша за интересни неща.
Към проекта
Web Development & Design

StaedTeam

StaedTeam е уеб базирано приложение фокусирано върху компании в ИТ индрустрията. С този инструмент можете да контролирате вашият екип лесно, като им задавате задачи и проекти. Вие можете да създавате компании, проекти, задачи и прочие
Към проекта
Web Developer & Designer

Сайт на СУ "Никола Й. Вапцаров" гр.Петрич

СУ”Никола Й.Вапцаров’’ е пряк наследник на първото светско училище в Петрич, създадено от Елена Янева в Мартин махала през учебната 1904-1905 г. След Освобождението на града училището се премества до църквата “Св.Богородица” под името “Св.Св.Кирил и Методий”.Същото има филиали в кв. Дълбошница, което се обособява като I ОУ ”Кочо Мавродиев”.
Към проекта
Web Developer & Designer

Транслитератор

TRANSLITERATOR.NET е уеб базирано приложение за транслитерация което може да превърне вашият текст от кирилизирана писмена система в латинска писмена система. Приложението е напълно безплатно, неограничено и използва стандартна система за транслитерация на българските букви с латински.
Към проекта
Web Development

24/7 in-style

24/7 in-style е проект който е разработен по време на SUPERлятна академия 2016. Целта на уеб сайта е "Фешън" блог. В допълнение към блог 24 /7 in-style има функцията selfie анализатор. Selfie анализатора е механизъм чрез който вие качвате вашето селфи и анализатора връща отговор до 10 мин в който казва какво грешите във външия ви вид.
Към проекта